Skip to content

Címkenyomtatás

Az élelmiszeriparban különösen fontos, hogy a termékcímkék kiváló minőségűek legyenek.

Az ECHO-Print címkenyomtatási megoldásaival nem csak kiváló minőségű nyomatokat készíthet, hanem a piac gyorsan változó igényeire is azonnal reagálhat. Biztosítsa a folyamatos címke ellátottságot egy nyomdai minőségű színes címkenyomtatóval.

Miért váltson igény szerinti címkenyomtatóra?

Nem kell többé előre rendelt címkékkel bajlódni

Nincs többé szükség felül nyomtatásra

Elfelejtheti a selejt címkéket

Tekercses címkéket használhat, időt takaríthat meg

Mindig csak annyi címkét kell legyártania, amennyire valóban szüksége van

A házon belüli címkenyomtatás számtalan előnnyel jár. Amellett, hogy gazdaságos és rugalmas, mindig az elvárt nyomtatási minőséget garantálja. Címkéit változó adatokkal is eláthatja (pl: lejárati dátum). Legyen szó pár ezer, vagy akár havi több százezer címke nyomtatásról, címkenyomtatóink képesek megbirkózni a feladattal. Színes címkenyomtatókkal akár 2,5 cm-től 21,2 cm széles címkére is nyomtathat kompromisszumok nélkül. Nyomtasson papír, műanyag, átlátszó címkére. A black mark szenzoroknak köszönhetően akár kör vagy egyéb formájú címkéit is könnyedén megnyomtathatja.

Epson címkenyomtatók előnyei

  • Kenődés és 100%-ig vízálló nyomatok

  • Nagy termelékenység

  • Időt álló mechanika, akár 5 év jótállással

  • Tűéles nyomatok, 1200dpi felbontás

Pörgesse fel címkézési folyamatát. Nem kell többé napokig várnia a nyomdára, címkéit azonnal kinyomtathatja feltekercselheti is és felhelyezheti termékeire. Ebben segítségére lehetnek címke felrakó és leválasztó termékeink.

Mostantól egyszerűen nyomtathat házon belül kiváló minőségű, testreszabott címkéket a kívánt mennyiségben. Nincs több késedelem, megszakítás, hulladék vagy kényelmetlenség. Megoldásainkkal hatékonyabbá teheti vállalkozása címkézési folyamatait. Időt és pénzt spórolhat azzal, hogy címkéit egy menetben színesen nyomtatja ki.

Nem kel félnie a költségektől. Egy nyomdai előnyomtatott címke fekete fehér címkenyomtatóval történő felülnyomtatása sok esetben nem hogy olcsóbb, hanem még magasabb költséget is eredményez, mint a közvetlen alapanyagra történő színes címkenyomtatás.

 

 

Változik a termékösszetétel?

Új design-t szeretne címkéinek?

Egyedi promóciós címkékkel látná el termékeit?

Termékei rövid lejáratúak, fontos a gyorsaság?

 

 

Az ilyen és ehhez hasonló egyedi igényekre könnyedén reagálhat anélkül, hogy bármilyen többlet költsége terhelné vállalkozását. Amennyiben önnek sok termékváltozata van, ami sok különböző címkét igényel, viszont nincs szüksége egyes címkékből egyszerre több 10.000 db-ra, érdemes lehet megvizsgálni a lehetőségét, hogy címke nyomtatását ne külső szolgáltatóra bízza, hanem vállalkozásán belül gyártsa le címkéit rugalmasan, azonnal és költséghatékonyan.

Válassza az EPSON címkenyomtatóit, és fordítsa cége fejlesztésre a megtakarított pénzt.

Átveheti az irányítást

Nagyobb hatékonyság

Rugalmasságot biztosít

A váratlan költségek megszüntetése

A címkehulladék megszüntetése

Készülékeink ideális megoldást jelentenek az élelmiszer gyártással, forgalmazással foglalkozó cégnek. Legyen szó csak napi pár száz címkéről vagy heti több tízezerről készülékeink megbirkóznak a feladattal.
Készülékeinket nagy megelégedettséggel használják kis vállalkozók, bio élelmiszer termesztők/gyártók, alapanyag feldolgozók és nagyobb élelmiszer gyártó cégek is.

Tudja, meg mennyibe kerülne az Ön címkéjének nyomtatása. 

Küldje el nekünk címke grafikáját, mi kinyomtatjuk és egy költség kalkulációt is végzünk. Így könnyedén összehasonlíthatja, hogy a mostani címkézési megoldásaihoz képest olcsóbb vagy drágább lenne, ha házon belül nyomtatná ki címkéit kiváló minőségben, és gyorsan.

Gyakran ismételt kérdések